Bu Blogda Ara

16 Ocak 2016 Cumartesi

BAHÇELER İÇİN HARİKA FİKİRLER

Bahçeli evlerde yaşamak nasıl keyiflidir, yaşayanlar bilirler. İlkbahara doğru, ağaçların yeşeren yaprakları, çiçeklerin yeni yeni filizlenmeye başlayışı, yeni bir hayatın uyanışı gibidir.
Ama bahçe ilgi ister, özen ister, bir çocuk gibi bakım ister. Ama bir o kadar da mutluluk verir, huzur verir, stresinizi alır, rahatlatır. Yani gösterdiğimiz ilginin karşılığını fazlasıyla verir bize.
Bir de bahçelerimiz için değişiklikler isteriz. saksılarımızı değiştirmek, yeni çiçekler ekmek, yeni ağaçlar dikmek gibi... Aslında  bunlar aynı zamanda  bahçelerimizin dekorudur. Ne kadar güzelleştirirsek bizi o kadar mutlu eder.
Bunu araştırdım ve bahçelerimiz için neler yapabileceğimizle ilgili bazı şeyler yakaladım. Gelin beraber bakalım....

Don't throw away your old tool box ~ use it as a flower box ~ love this:



buckets for plants and candles in the garden:



Old Vanity Sink ~ repurposed planter!:


Repurposed planter:



Teapot Terrarium:



Great Idea for displaying vintage teapot collection. By Heritage Succulents:


great planting ideas:


pink tricycle planter:



I used to have a tonka truck and this would bring back so many lovely memories everytime I see it:


Hat planters:


Upcycled Container Gardens, Planters and Vases: Old wood chairs can easily be converted into holders for flowerpots; simply cut a hole in the seat and slip in the pot. Doll-sized chairs don't need any extra preparation because you can just set a small pot right on the seat. Potty chairs work the best because the hole is already there. Design by Nancy Ondra From DIYnetwork.com:


Use old tools instead of new furniture when you are decorating your garden so you can both make a profit and catch a creative image. Here's 14 wonderful recycling idea. Lets start:


purse planter:


Charming idea for creative plantings.:


Because they’ve already got the holes for drainage, they’re perfect for potting plants! I love the idea of using a colorful vintage pasta strainer. Lovely for indoors or out.:


Boot Garden! Got some old boots? Why not turn them into plant pots. #homesfornature:


Evet... Eminim hepimizin evinde bunlara benzer kullanılmayan, atıl olarak bir kenara kaldırmış olduğumuz birçok malzeme vardır. Neden biz de bahçelerimizi böyle renklendirmeyelim değil mi?

Boots for cute container planter.:

<3 repurposed chandelier planter:


DIY Mailbox planter !:



cute idea...50 gallon barrels?: ,


Daha neler neler var. Ben çok sabırsızlanıyorum inanır mısınız, havalar güzelleşmeye başlasın ve kendimizi bahçe işlerine verelim. Mis gibi kokan çiçeklerimiz açsın. Kahvelerimizi alıp çiçeklerimizin karşısında keyif yapalım. 
Herkese şimdilik kolay gelsin diyorum. Yakında yine başka bir sayfada, yeni bir konuyla  yanınızda olacağım. Keyfiniz bol, hayatınız huzurlu, sağlıklı olsun...

1 yorum: