Bu Blogda Ara

3 Mart 2016 Perşembe

DEVİR HESAP DEVRİ

Evet arkadaşlar!!!
Ülkemiz nereye gidiyor, dünya nereye gidiyor bilemediğimiz bu günlerde, yaşadığımız olaylardan, anlam veremediğimiz gelişmelerden, artık suyu çıkarılan siyasetten, saçmalayan siyasetçilerden, patlayan bombalardan, gittikçe artan işsizlikten, hiç yerine verilen şehitlerden, sayısı hergün çoğalan mültecilerden ve bunun gibi daha birçok şeyden..... yorulduk hem de çok yorulduk. Bütün bunlar yaşanırken de, hiçbirşey olmuyormuş gibi hayatımıza devam etmek çok zor, çok ağır geliyor açıkçası. Her günümüzü, yarın ne olacak diye yaşamak, çocuklarımızın geleceği hakkında fikir bile yürütememek gerçekten acı verici.
Ama işte dediğim gibi hayat devam ediyor. Yazmaya başlarken bambaşka şeyler düşünürken, bunları yazmam çok ilginç oldu aslında, ama kayıtsız kalamayacağımız gerçekler bunlar ne yazık ki.
Peki, düşünüyorum da en azından kendimiz için yapabileceğimiz birşeyler olmalı. Hayatımızı devam ettirirken de isteklerimiz devam edecek elbette. Ama ben diyorum ki en azından daha az para harcayarak birşeyler yapabilirsek, yarınımız için kenara biraz para koyabilirsek çok yerinde olur, nereye gittiğini bilemediğimiz bu zamanda.
El becerimizi kullanarak, var olan eşyalarımızı değiştirerek hayatımızı renklendirebiliriz. Küçük dokunuşlarla güzelliklere imzalar atabiliriz. Neler yapabiliriz araştırdım ve şimdi bunları sizlerle de paylaşmak istiyorum.

keçe ekmeklik yapımı:




DIY Storage boxes:







diy storage box diy crafts easy crafts diy crafts easy diy home crafts diy storage:



DIY:


cake stand, candy dish or a display platter for anything...love it :):


Diversión a los pequeños de la casa: Tapete de juegos para bebés. http://ideasparadecoracion.com/tapete-de-juegos-para-bebes/:


Diy Jean Bag | DIY & Crafts:


DIY Crafts / How to make a decorative fabric bowl.:


Kendin Yap…Böyle Bir Saksı Sizin Eseriniz Olsa Mesela…:




Dekorasyon:


DIY Food Package Wall Organizer DIY Food Package Wall Organizer:




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder